Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Αντίο Θάλεια..

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQPxPt6nbQQH3AEbNZAseTQgqRPvyaRbFUTLH4Ct2LVDUCnChk&t=1&usg=__pCM6FbIKPI0fOraNrvdiSveClxY=

Το Υπουργείο Παιδείας και Διά Βίου Μαθήσεως κατόπιν της παραιτήσεως της κ. Θάλειας Δραγώνα, μή μπορώντας να βαστάξει το δυσαναπλήρωτο κενό, προβαίνει σε τριήμερο πένθος με κλείσιμο όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, των γραφείων της εδώ αντιπροσωπείας του Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι και των γραφείων της οργάνωσης "Ουράνιο Τόξο".
Επίσης θα κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες (της αυτόνομης Δ.Θράκης) στον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας,στις κατά τόπους Ψευδομουφτείες, στα γραφεία του ΣΥΝ και των Οικολόγων-Πρασίνων, στα γραφεία της οργάνωσης "Ελεύθερη Τσαμουριά" , του Συλλόγου Σαϊεντολόγων και της μεγάλης κεντρικής Στοάς των Αθηνών.
Το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής θα παραθέσει ιφτάρ προς τιμήν της κ. Δραγώνα και οι υπάλληλοί του θα φέρουν στο δεξί μπράτσο μαύρη πένθιμη κορδέλα για 40 ημέρες.
Όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Χώρας θα πρέπει να προμηθευτούν προτομές της, τις οποίες θα τοποθετήσουν σε περίοπτη θέση.
Η Ακαδημία Αθηνών θα μετονομαστεί σε Δραγώνειος Σχολή.
Τέλος θα θεσμοθετηθούν υποτροφίες " Θάλειας Δραγώνα" σε παιδιά που διακρίνονται για την πολυπολιτισμική τους ευαισθησία, τους αντιρατσιστικούς τους αγώνες, την προσήλωσή τους στα νεοταξικά ιδεώδη και στην αναθεώρηση της μονόπλευρης ελληνικής ιστορικής προσεγγίσεως σε σχέση με τους γείτονές μας.
Το Υπουργείο (συντετριμμένο για την απώλεια) θα μετονομαστεί ως "Δραγώνειο Υπουργείο"

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTDG2KEDmC4L2RmZKcuMNVmy5m5w_XjsMmfN0f9i6FS_0FwCMs&t=1&usg=__P5ZZV4ycg6yLjXsUs8YhXmJiaA8=http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS2sKG4GCJH51JgLVzOxvyr0mPvl2ep-Wh8kp8wnska7jb39Q4&t=1&usg=__YSM2h3ZA3SCFdc0-zgXo_kdO4Ns=

Αντίο Θάλεια και στον αγύριστο...

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ5SVxFAufLUSa0EvfW4Xuhqz9MKO9A-QHEje3umcAFNL70zoI&t=1&usg=__8n7vFIBQ7UQiJdLhbk_xow8KJKQ=

2 σχόλια:

  1. Απομακρύνθηκε ή θα συνεχίζει "υπό σκιάν" το ύποπτο και διασπαστικό έργο της? Μήπως παραμέρισε λιγάκι να σιγάσουν οι καταγγελίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ πιθανόν αλλά η σημειολογία της απομακρύνσεως έχει σημασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή