Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

το 4ο Ράϊχ προτείνει...

                    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSSJOaieXAXeKSxf4iCqRMK2LJvcU1nDBYDPZW_iPHz-14lLJ9P

Ορμώμενοι από τις θέσεις του νέου Δημάρχου κ.Μπουτάρη για την πρόθεσή του να ανοικοδομήσει μνημείο Νεοτούρκων-Κεμαλιστών σε πλατεία της Θεσ/νίκης , το Ανώτατο Συμβούλιο του 4ου Ράϊχ - Κομαντατούρ προτείνει και ευελπιστεί να υλοποιηθούν τα παρακάτω:

1. Κατάργηση στρατιωτικών παρελάσεων και θεσμοθέτηση gay parade.

2. Aπαγόρευση ομιλίας της ελληνικής γλώσσας σε δημόσιους χώρους και χρησιμοποίησή της μόνο σε οικίες και ιδιωτικούς χώρους, υπό προϋποθέσεις.


3. Αναγκαστικό σουνέτι σε όλους τους άρρενες κατοίκους.


4. Ποινικοποίηση των ονομάτων Αλέξανδρος-Φίλιππος για να μην οδηγούν σε εθνικιστικές ατραπούς τους κατόχους τους και προκαλούν τους Μακεδόνες.


5. Απαγόρευση προσευχής, σταυροκοπήματος, αγιασμού κλπ οπισθοδρομικών -σκοταδιστικών πρακτικών. Τέλεση ορθοδόξων λειτουργιών μόνο κατ' οίκον κι από ξουρισμένους παπάδες (και όταν δεν συμπέφτουν με μουσουλμανικές ή εβραϊκές εορτές.)


6. Κατασκευή υποδομών για υποδοχή 300.000 Τούρκων τουριστών. Δεν γίνονται δεκτοί 300.000 Γερμανοί, Βέλγοι, Ρώσοι, Αμερικάνοι, Γάλλοι. ΜΟΝΟ Τούρκους-Μακεδόνες και Εβραίους θα δέχεται η Θεσσαλονίκη. Εκτός κι αν κατασκευαστεί μνημείο του Χίτλερ για έλευση 300.000 προσκυνητών Ναζί.


7. Τα δημοτικά τηλεοπτικά κανάλια εκτός από ριάλιτι , θα παίζουν και σκληρό πορνό (λεσβιακό, κτηνοβατικό, κοπρολαγνικό) για σφαιρική παιδεία των Θεσσαλονικέων.


8. Θα δοθεί ποσόστωση στην πληθυσμιακή σύνθεση των οικοδομικών τετραγώνων. Αν σε ένα οικοδομικό τετράγωνο οι ελληνικής καταγωγής ένοικοι είναι άνω του 50% του συνόλου, αυτό θα σημαίνει υποβόσκοντα εθνικισμό και τάση υπεροχής του ελληνικού στοιχείου γιαυτό θα πρέπει αμέσως να εγκαθίστανται μετανάστες για πληθυσμιακή ισορροπία. Σε περίπτωση που οι μετανάστες είναι περισσότεροι του 50% αυτό θα μας χαροποιεί ιδιαίτερα διότι θα είναι σημάδι προοδευτισμού και ανεκτικότητος.


9. Δικαίωμα ψήφου θα έχουν όσοι αποδεδειγμένα έχουν αποδεσμευτεί από συντηρητισμούς, μισαλλοδοξίες, ξενοφοβίες, εθνικισμούς κλπ με ελεύθερη σεξουαλική συμπεριφορά και με ανοικτό μυαλό.


10. Η Θεσσαλονίκη θα μετονομαστεί σε Θεσσαλοήττα διότι το συγκεκριμένο όνομα εξάρει την φαντασία και τον εθνικιστικό τυχοδιωκτισμό των ελληνόφωνων κατοίκων


Άπο την Ανωτάτη Κομαντατούρ του 4ου Ράϊχ

Γιόχαν Φον Ξεπαστράφεν Γκριχελάντεν


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQgxIb5OFNviyosdqrokIzYrjNIPyzkKsJo0lrnpHvkP5iMTHBchttp://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQk4WMYRIMSJxpQYROXsQUyz3mglCaXUqIGtCYF1aqKj3bx3KB6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου