Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΦΑ.ΣΟ.ΛΑ.Κ.Κ.Ι. δαγκωτό..

                 http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS1L2LVYrodK5zTxoFrkjlwnaUo6G96H2PzHv66w1fp7SGxbD11
Αγαπητοί Ελληνίδες και Έλληνες.
Καθώς τελείωσαν (επιτυχώς) και αυτές οι αυτοδιοικητικές εκλογές (κι επειδή την αποχή σας και την ψήφο διαμαρτυρίας σας την γράψανε εις τα γεννητικά τους όργανα) αποφασίσαμε, ο Λαός και οι μάζες του skymnos, να προχωρήσουμε εις την ίδρυσιν νέου πολιτικού φορέα ο οποίος θα σας μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια (βλέπε παρακάτω ιδρυτική διακήρυξη).
Καλείστε όλοι στην ιδρυτική εκδήλωση της παρατάξεως την 21η του  Νοέμβρη στο κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα (για να χωρέσουμε). Δεν πιστεύουμε να σας έχουν πουθενά αλλού καλεσμένους την ίδια μέρα  ..


Το όνομα αυτού  ΦΑ.ΣΟ.ΛΑ.Κ.Κ.Ι. (ΦΑσιστικόν ΣΟσιαληστικόν ΛΑϊκόν Κομμουνιστικόν Κίνημα Ιδιοτελών)
                              
                                 Ακολουθούν οι ξεκάθαρες θέσεις μας.
                        http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS0mTSTAmWmuauEUI17zRHu9E2oN2u-2PxJHf60lDvIcmzE2mLD  
" Αγαπητέ Ελληνικέ Λαέ.
 Η κινητήριος δύναμη που μας εξώθησε εις την δημιουργία αυτής της πολιτικής κινήσεως είναι η μίζα, η ρεμούλα, η δόξα και η απληστία. Σας έχουμε όλους χεσμένους καί εσάς καί τις δουλειές σας καί το μέλλον σας αλλά καί αυτήν την Χώρα.
Τα νεοταξικά συμφέροντα και οι αποφάσεις από την αλλοδαπή  θα είναι υπεράνω πάσης φύσεως ελληνικών συμφερόντων. Θα σας βλέπουμε αποκλειστικά ως αγελάδες για άρμεγμα και ως ψήφους. Βόδια!
Ικανά και ταλαντούχα στελέχη θα εκπαιδευθούν κατάλληλα για να μυξοκλαίνε σε οποιαδήποτε δύσκολη ή τραγική στιγμή για να έχετε την αίσθηση ότι συμπάσχουν μαζί σας. Άλλωστε δεν σας ενδιαφέρει τί πράττουν και τί αληθινά νιώθουν αλλά ΜΟΝΟ το τί λένε.
Θα σας αλλάξουμε τον αδόξαστο σε όλους τους τομείς σε σημείο που τον Δεσπότη δεν θα τον λέτε Παναγιώτη αλλά Παβαρότι (Θεός σχωρέστον). Για το μόνο πράμα που θα επιδοτείστε θα είναι για την αλλαγή του καναπέ σας. Φτάνει πιά με τις υποσχέσεις και τα ψεύτικα λόγια. Εμείς έχουμε το σθένος να σας μιλήσουμε με ειλικρίνεια και θάρρος για αυτά που θα πράξουμε.Βλαμμένοι!
 Ελάτε όλοι την 21η του Νοέμβρη στο κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα για να χειροκροτήσετε, παλιοκαραγκιόζηδες, το νέο και το φρέσκο κόμμα που θα υλοποιήσει ότι υπόσχεται."

ΦΑ.ΣΟ.ΛΑ.Κ.Κ.Ι. 
Δίνουμε διέξοδο και σε αυτό το αδιέξοδο (χωρίς κανένα έξοδο..)
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSJxZ38nKprOhtvxB9zyBsbiieGj6p-_032ww1DXq_uy0zorpBPhttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSJxZ38nKprOhtvxB9zyBsbiieGj6p-_032ww1DXq_uy0zorpBP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου