Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

το πλήρες ρεπορτάζ..


Η κρίση στην Ελλάδα επηρέασε την οικονομία των ΗΠΑ

Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010, 21:46
Ευθεία σύνδεση ανάμεσα στο πρόβλημα χρέους που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και στην βραδύτερη ανάπτυξη της οικονομίας των ΗΠΑ έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ...

και συνεχίζουμε..
Επίσης ο Πρόεδρος Ομπάμα παραδέχτηκε πως αφορμή για τον πόλεμο του Αφγανιστάν-Ιράκ ήταν το δημόσιο κλάσιμο του Πάγκαλου σε εκπομπή του Πρετεντέρη , πράγμα που προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις και μιά αλληλουχία γεγονότων που μας οδήγησε στην στρατιωτική επέμβαση. Να μην επεκταθούμε και στους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας που προκλήθηκαν από την υποτίμηση της ελληνικής δραχμής την δεδομένη στιγμή..

Καταδίκη ισραηλινών στρατιωτών

Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010, 13:50
Ισραηλινό στρατοδικείο καταδίκασε σήμερα σε ποινές φυλάκισης με αναστολή δυο ισραηλινούς στρατιώτες που χρησιμοποίησαν έναν μικρό παλαιστίνιο σαν «ανθρώπινη αλυσίδα» στη διάρκεια του...

και συνεχίζουμε,
μετά την εξοντωτική ποινή που επιβλήθηκε στους Ισραηλινούς στρατιώτες, ανώνυμη πηγή του Ισραηλινού Υπουργείου Δικαιοσύνης παραδέχτηκε τα παρακάτω:
Για την δολοφονία 57 Παλαιστινίων κατά την διάρκεια γαμήλιας τελετής πρόπερσι, οι υπεύθυνοι τιμωρήθηκαν με 20 ώρες φυλάκιση (με αναστολή) , 40 ώρες απαγόρευση κατανάλωσης cutty shark (12άρι) και απαγόρευση επιβίβασης για 2 ημέρες σε Μερσεντές κομπρέσορ 300άρα.
Για την επιδρομή της Γάζας πρό 2 ετών , οι υπέυθυνοι τιμωρήθηκαν με 22 ώρες φυλάκιση (με αναστολή) και με εξαναγκασμό γραφής της πρότασης "δεν θα ξανασκοτώσω " 30 φορές έκαστος (μετά από παρέμβαση της Διεθνούς Αμνηστίας η ποινή μειώθηκε στις 5 φορές..)

Εκτέλεση κατάδικου με αποκεφαλισμό

Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010, 08:14
Ένας Σαουδάραβας αποκεφαλίστηκε με ξίφος χθες Σάββατο μετά την καταδίκη του για την δολοφονία αστυνομικού που επιχειρούσε να τον σταματήσει διότι παραβίαζε του κώδικα οδικής κυκλοφορίας...



και συνεχίζουμε,
τα διεθνή μέσα ενημέρωσης εκφράζουν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στο Υπουργείο Δικαιοσύνης της φίλης και συμμάχου Σαουδικής Αραβίας και είναι πεπεισμένα πως δεν είναι θέμα προς ευρεία δημοσιοποίηση διότι τηρούνται όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα του εκτελεσθέντος ( τελευταία επιθυμία, δέσιμο ματιών κλπ) . Αντιθέτως καταδικάζουν την απαράδεκτη και απάνθρωπη πρακτική του φασιστικού Ιρανικού καθεστώτος το οποίο εξακολουθεί να εκτελεί αθώους με την απάνθρωπη μέθοδο του απαγχονισμού. Δεσμευόμαστε πως δεν θα αφήσουμε το συγκεκριμένο θέμα στην αφάνεια και θα δημοσιοποιηθεί με την βαρύτητα που του αρμόζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου