Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Εθνική εορτή της Τουρκίας

ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (29/10) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ, ΟΙ ΕΚΔΙΩΧΘΕΝΤΕΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, Ο ΤΑΣΟΣ ΙΣΑΑΚ, Ο ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ, Ο ΓΙΑΛΟΨΟΣ, Ο ΒΛΑΧΑΚΗΣ, Ο ΗΛΙΑΚΗΣ, ΟΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΒΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.

 

Απολαύστε τους επίδοξους αυτοδιοικητικούς άρχοντες της Θράκης!


    Ε, εντάξει! Εννοείται φυσικά ότι ο «Σπάρτακος» ΔΕΝ ήταν εκεί!
    Σας μεταφέρουμε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας του περιοδικού «Αζινλίκτσα» (30-10-2010) σε μετάφραση από το http://tourkikanea.wordpress.com:
    Το προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, στις 29 Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή, παρέθεσε δεξίωση λόγω της 87ης επετείου ίδρυσης της Τουρκικής Δημοκρατίας. Η ώρα έναρξης των συγχαρητηρίων ήταν στις 20.00.
     Τους καλεσμένους στο ξενοδοχείο ¨Χρήστος και Εύη¨ υποδέχτηκαν ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς και η σύζυγος του, ο υποπρόξενος Οζκάν Ντουμάν και η σύζυγος του, ο υποπρόξενος Φατίχ Ακαρτζά και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του προξενείου.
    Για την δεξίωση της 29ης  Οκτωβρίου που μετείχαν περίπου τρεις χιλιάδες  άτομα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι υποψήφιοι πολιτικοί της τοπικής αυτοδιοίκησης των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.
    Στην δεξίωση μετείχαν ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο νομάρχης Ροδόπης Άρης Γιαννακίδης, ο νομάρχης Ξάνθης  Παυλίδης, ο δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης, ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης, ο διευθυντής του γραφείου πολιτικών υποθέσεων του ΥΠΕΞ Αλέξης Αλεξανδρής και η σύζυγος του, ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, η πρόεδρος του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα προς την ισότητα¨ Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ο πρόεδρος του συνδυασμού ¨Ισότητα στον δήμο Ξάνθης¨ Χουσείν Αχμέτογλου και άλλοι δήμαρχοι, υποψήφιοι δήμαρχοι, κοινοτάρχες, πρόεδροι συλλόγων και καλεσμένοι.
    Σχόλιο:  Στην πρώτη φωτογραφία ο πρόξενος είναι με τον Παυλίδη, στην δεύτερη με τον Πετρίδη και στην τρίτη με τον Κοτσάκη. Κάντε μεγέθυνση στις φωτογραφίες και προσέξτε την συγκατάβαση στο πρόσωπο του Σάρνιτς-αφέντη και συγκρίνετε την με τα χαμόγελα των…ραγιάδων. Θου Kύριε φυλακήν τω στόματί μου…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου