Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Σχολή Δημοσιογραφίας

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwwfaBouGHFB22RP99-XGedvRpPi70DowWJ4MZYSyLh_gT2AY&t=1&usg=__bIe0OUzLNKXfMQubswKJB5GYbBM=
Αγαπητέ κ. Παραπληροφοριάδη,
η αίτησή σας για εγγραφή στην Ανωτάτη Σχολή Δημοσιογραφίας του Head Master Institute of Old West Side Merriland δεν έγινε αποδεκτή διότι στα τεστ Matrix που σας υποβάλαμε υποπέσατε σε ένα σημαντικό λάθος. Στην ερώτησή μας "εάν θεωρείτε απαραίτητες, για την πληροφόρηση των ευρύτερων μαζών, τις μεσημεριανές life style εκπομπές" εσείς λανθασμένα απαντήσατε ΟΧΙ.
Βασικό λάθος, για κάποιον που θέλει να εισαχθεί σε Σχολή Δημοσιογραφίας, είναι το να μην αναγνωρίζει το πρωτεύοντα ρόλο που διαδραματίζει ο κίτρινος τύπος.
Λυπούμεθα ειλικρινά.

Αγαπητή κ.Λασπολογοπούλου,
με χαρά σας ανακοινώνουμε πως γίνατε δεκτή πανηγυρικώς στην Ανωτάτη Σχολή Δημοσιογραφίας του Head Master Institute of Old West Side Merriland. Παρόλο που τα test σας είχανε πληθώρα λαθών , μας εξέπληξε η οπτική γωνία με την οποία προσεγγίζετε την διεθνή τρομοκρατία και την διασπορά των πληροφοριών. Ιδίως η παρακάτω τοποθέτησή σας μας ενθουσίασε " όταν σε μιά Συναγωγή ή από το βήμα κάποιας συνεδρίασης ή από τηλεοπτική συνέντευξη κοκ ένας Ραββίνος απειλεί κάνοντας εμπρηστικές φασιστικές δηλώσεις που προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και απαξιώνουν την ανθρώπινη ύπαρξη, ο σωστός δημοσιογράφος έχει την υποχρέωση να υποβαθμίσει το συμβάν ή να το θάψει. Αντιθέτως εάν οποιοσδήποτε γενειοφόρος Άραβας, έστω και ψευδώς, στηθεί μπροστά σε μιά κάμερα και πεί οτιδήποτε του κατέβει στο κεφάλι ή έστω απλώς κλάσει, τότε το αναδεικνύουμε στο you tube, αρχικώς, και μετέπειτα το μεγαλοποιούμε-δραματοποιούμε σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ σε βαθμό υστερίας κατατρομοκρατώντας τον κόσμο με τις απειλές του άγνωστου γενειοφόρου Άραβα" .
Συγχαρητήρια και να είστε σίγουρη πως η δημοσιογραφική σας ανέλιξη θα είναι δεδομένη.

Εκ της διευθύνσεως.

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSuytowBeVcW3dtmTfepPk5uaapvVeGlz_3Z5YWbfavbWNzBqQ&t=1&usg=__G0km-OVrlcQ5YxjXV8IBfD9fbZs=

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου