Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ιδέες για μνημεία..

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTktgRhMPKOUj0i0TrNEYk_Fz6brtSxMbx_yMmzGrluhy-ACZlgYQhttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRTHpcTGOh_YRZBVL9_5jnyow0M3ix43EAMDvWqKRccVWQEnSRW


Αγαπητοί αναγνώστες του ιστολογίου μας.
Το θέμα με την πρόθεση του Μπουτάρη να φιλοτεχνήσει μνημείο του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη ,για αύξηση του τουριστικού ρεύματος, δεν λέει να κοπάσει.
Εκατοντάδες οι προτάσεις που έρχονται στο πολιτικό του γραφείο για ανέγερση και άλλων μνημείων που θα τονώσουν τον τουρισμό της συμπρωτεύουσας.
Διαλέξαμε μερικές από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε.


Η Λευκή Αδελφότητα της Ν.Καρολίνας USA προτείνει στον νέο Δήμαρχο Θεσ/νίκης την ανέγερση μνημείου του Αγνώστου Κού Κλουξ Κλάνερ (ή εν συντομία Κλάϊν Μάϊν) δεσμευόμενοι πως θα το επισκέπτονται πάνω από 673.221 άτομα τον χρόνο.

Η Ελεύθερη Σεξουαλική Κτηνοβατική Κίνηση (Ε.ΣΕ.Κ.ΚΙ.) μέσω του Ελληνικού παραρτήματός του  "έλα ένα βράδυ στο Χαϊδάρι να σε πηδάν 10 γαϊδάροι" προτείνει την δημιουργία μνημείου στην Θεσ/νίκη (δίπλα από αυτό του Κεμάλ) όπου θα αναπαρίστανται τα κάκαλα μιάς αρκούδας ή το παλαμάρι ενός γαϊδάρου με την δέσμευση πως πάνω από 2.000.000 άτομα, από την παγκόσμια κτηνοβατική κοινότητα, θα το επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Η Παγκόσμια Κοινότητα των Μπανιστιρτζίδων " η κλειδαρότρυπα" σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κίνηση Επιδειξιών "η γκαμπαρντίνα" προτείνει την ανέγερση μνημείου στην Θεσ/νίκη (με άγνωστη θεματολογία ούτως ώστε να έχει ενδιαφέρον) για να καταστεί η πόλη τόπος προορισμού των εκατομμυρίων μελών τους.

Η Οργάνωση Κοπρολάγνων Β.Ημισφαιρίου "όσο πιό μαλακό τόσο πιό καλό" παρακαλεί την νέα δημοτική αρχή, στα πλαίσια της προοδευτικής της ευαισθησίας , να φιλοτεχνήσει μία χέστρα με εικαστική παρέμβαση αληθινών κοπράνων (δείγμα υπερσουρεαλιστικής-μεταμοντέρνας αντίληψης της τέχνης) ώστε τα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη της να καθιερώσουν την Θεσ/νίκη ως must προορισμό (θα δίδεται και "χατζιλίκι" στους επισκέπτες με το πρόθεμα "Κουραδο", π.χ. σε λένε Βουτάρη; μόλις επισκέπτεσαι το μνημείο θα λέγεσαι Κουραδοβουτάρης..)

                                      









                          http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS_7UW15zbWMIzLQRTb87aq3YNC6wgd1GeC8JFNuQbkG1OxcJSglA


 Υ.Γ. Καλοί οι Ράδιο Αρβύλα στην χθεσινή τους εκπομπή (22/11) με την διακωμώδηση του Άνθιμου αλλά γιατί κάνανε "γαργάρα" τις απαράδεκτες απόψεις του Μπουτάρη; 
Επιλεκτική σάτιρα;
Ταύτιση απόψεων; 
Καμμένοι εγκέφαλοι;
"Γραμμή" από τον εργοδότη;


Διαλέξτε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου